Naše usluge

Razvoj liderstva

Pružamo razvojne aktivnosti za Vaš menadžment tim, skrojene prema Vašim potrebama, s fokusom na stvarne promjene ponašanja.

Davanjem uvida u napredne liderske vještine te prakticiranjem konkretnih vježbi i kroz stvarni angažman,  Vaš menadžment ćemo "naoružati" za vođenje svojih timova, podalje od trenutne, postojeće perspektive, prema bitno boljim poslovnim rezultatima.

Organizacijska transformacija

Imati viziju je obično jednostavniji dio. Učiniti da se ona i dogodi kroz organizaciju obično nije tako jednostavno. 

Mi pomažemo našim klijentima u daljnjem razvoju njihova poslovanja kroz zajednički dizajn promjena i cjeloviti pogled na sve ono što treba napraviti da bi se promjena zaista dogodila.

Iskustvo korisnika

Korisnčko iskustvo i doživljaji imaju mnogo aspekata, a mi Vam možemo pomoći da identificirate pukotine koje treba adresirati.

Također, možemo zajedno s Vama, dizajnirati potrebne intervencije kako biste obuhvatili i pružili uvjerljiva i emocionalno snažna korisnička iskustva.

dizajn usluga i proizvoda

Proizvode i usluge kupuju ljudi, a ne ciljana tržišta podijeljena na demografske kategorije.

Možemo vam pomoći u stvaranju uspješnih inovacija za vaše proizvode i usluge, počevši s točnom procjenom trenutne stvarnosti, pružanjem uvida u ono što ograničava inovativnost i kreativnost te što zapravo možete učiniti u pogledu Vaših proizvoda ili usluga za poboljšanje života ili poboljšanje poslovanja vaših klijenata.

Iskustva zaposlenika​

Radit ćemo zajedno s Vama na identifikaciji i definiciji
potrebnih intervencija.

To će rezultirati s poboljšanim iskustvima zaposlenika na njihovim individualnim putevima te kako bi kod njih stvorili uzbuđenje i strast za željena ponašanja i ciljani način razmišljanja u organizaciji.

strateški razgovori i Radionice

Vjerujemo da strateški razgovori o budućnosti Vaše organizacije moraju biti puno više od "još jednog sastanka".

Znamo kako pripremiti i voditi inspirativne i produktivne strateške razgovore koji donose efekte i čine pozitivnu razliku za Vašu organizaciju.

Close Menu